ourgreencar_logo tools team car app facebook linkedin footerillustration

Bilpool i en smart helhetslösning

OurGreenCar tillhandahåller eldrivna bilpooler för slutna grupper. Ett miljövänligt komplement till det traditionella bilägandet.

100 % elbaserade bilpooler

Våra elbilspooler är till för slutna grupper och består av 100 % eldrivna fordon. Vi vill göra det enklare för såväl företag som kommuner, fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar att erbjuda sina anställda och boende ett bra eldrivet transportmedel. Våra bilpooler kan placeras intill byggnaden men även i garage om så önskas. Självklart hjälper vi er med implementeringen av tjänsten, som installation av laddstolpar. Vi går även igenom med alla användare hur tjänsten och fordonen fungerar. Eftersom elbilspoolerna är till för slutna grupper behöver ni inte oroa er för att någon utomstående ska få tillgång till fordonen. Endast de anställda och boende delar elbilarna och fordonen. Ni sköter smidigt bokningen av era fordon vid bilpoolen genom vårt mobilanpassade bokningssystem. OurGreenCar sköter all försäkring, underhåll, rengöring, parkering och service. Som användare slipper ni alltså lägga tid på planering och administration av bilpoolen. Ni kan lugnt luta er tillbaka och njuta av det faktum att ni erbjuder era anställda, boende och gäster ett bekvämt och miljösmart transportmedel. Vi har även stora möjligheter, genom att våra bilpooler är till för slutna grupper, att anpassa fordonen utifrån era specifika behov genom exempelvis striping för att få logotyp på fordonen.

Mer än bara elbilspool

OurGreenCar erbjuder mer än bara elbilar och elbilspooler. Våra fordon består även av elcyklar, el-scootrar och el-lådcyklar. Allt för att passa en flexibel och miljömedveten livsstil. Trots att elbilar är ett bra steg på vägen till att minska det växande klimathotet behöver vi köra mindre i allmänhet och cykla mer när vi endast ska färdas kortare sträckor. Det gynnar både miljön och egen hälsa. En vanlig fossildriven bil förorenar mer på korta sträckor än på längre sträckor. Under de första 3 kilometrarna av bilresan är avgasutsläppen 50-60 % högre per kilometer än senare under resan. Dessutom är bilens motor kall i början av färden vilket innebär högre bensinförbrukning och högre koldioxidutsläpp. För varje icke eldrivet fordon som ersätts av ett laddbart fordon minskas den totala energianvändningen. Vi har därför all anledning att slopa fossildrivna bilar och gå över till eldrivna fordon och framförallt cyklar under kortare sträckor. Därför har vi tagit fram vår tjänst som ett miljövänligt och fossilfritt komplement till det traditionella bilägandet genom 100 % elbaserade bilpooler och fordonspooler.

Kontakta oss

Har du några frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundtjänst

Telefon: +46 (0)10-16 60 555
E-post: support@ourgreencar.se
Kundservice: Frågor och svar

Följ oss

Miljövänliga mobilitetslösningar i en modern stad