ourgreencar_logo tools team car app facebook linkedin footerillustration
2021-08-23 Nyhet

Midroc handlar upp OurGreenCar till Oceanhamnen

Nu inleder Midroc ett samarbete med OurGreenCar för sin nybyggnation i Helsingborg. När de boende flyttar in har de möjlighet att ansluta sig till bostadsrättsföreningens bilpool – smidigt, enkelt och miljövänligt.

Ett centrum mitt i havet - så beskrivs Oceanpiren. Oceanpiren är ett nytt spännande bostadsområde i Oceanhamnen, i Helsingborg. 

Att bygga hållbart är en självklarhet för Midroc. Brf Oceanpiren och Oceanvillorna har många klimatsmarta lösningar som avfallskvarnar i köken som omvandlar matrester till biogas, tak där växternas isolerande effekt hjälper till att spara energi och vakuumtoaletter som minskar vattenförbrukningen. Utöver dessa lösningar tillhandahåller de en miljömärkt bilpool med 100 % eldrivna fordon till dina boende via det gröna bilpoolsföretaget OurGreenCar.

– OurGreenCar har varit behjälpliga och engagerad under hela resans gång när det gäller att att få till en bra mobilitetslösning för oss i projektet Oceanhamnen. Fokuset på användare och hållbarhet har genomsyrat bilpoolen från start till slut, säger Anders Persson biträdande affärschef på Midroc

Midrocs projekt i Oceanhamnen

OurGreenCar är ledande på marknaden inom hållbar mobilitet som tjänst för bland annat BRF:er och nybyggnationer. De har Sveriges grönaste fordonspooler märkta enligt Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. De vill att det ska vara enkelt för nybyggnationer och bostadsrättsföreningar att erbjuda sina boende en klimatsmart mobilitetslösning som ersättning för, eller komplement, till det traditionella bilägandet. OurGreenCar tar hand om all försäkring, underhåll, service och rengöring. Tillsammans med Midroc vill de skapa gröna och hållbara miljöer genom att ge de boende i Oceanpiren tillgång till miljömärkta elbilar i direkt anslutning till sitt boende. 

Midrocs och OurGreenCars samarbete kommer att sträcka sig över en femårsperiod med start av bilpoolen i april 2022

Kontakta oss

Har du några frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundtjänst

Telefon: +46 (0)10-16 60 555
E-post: support@ourgreencar.se
Kundservice: Frågor och svar

Följ oss

Miljövänliga mobilitetslösningar i en modern stad