ourgreencar_logo tools team car app facebook linkedin footerillustration
2022-02-02 Pressrelease

OurGreenCar och Heimstaden ingår rikstäckande ramavtal

OurGreenCar och Heimstaden har i dagarna tecknat ett rikstäckande ramavtal för de kommande två åren. Redan nu påbörjas arbetet med etablering av gröna fordonspooler för Heimstadens fastigheter.

Heimstaden är ett ledande europeiskt bostadsfastighetsbolag och erbjuder hyreslägenheter på över 30 orter i hela Sverige. De har som ambition att på ett hållbart och ansvarsfullt sätt växa tillsammans med samarbetspartners som delar deras värderingar. Det var bland annat därför valet av bilpoolsleverantör föll på OurGreenCar.

– I upphandlingen av mobilitetslösningar till Heimstaden har OurGreenCar visat på lösningar som passar bra in i fastighetsbranschen, är prisvärda samt miljövänliga. De är dessutom framtidsinriktade och uppdaterar sig ständigt, säger Helena Löfgren, Strategic Purchaser på Heimstaden

OurGreenCar tillhandahåller Sveriges grönaste fordonspool med eldrivna fordon märkta enligt Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. Med OurGreenCars mobilitetslösning blir det enkelt för bostadsbolag och nybyggnationer att erbjuda sina boende en klimatsmart mobilitetslösning som ersättning för, eller komplement, till det traditionella bilägandet.

– Det känns oerhört kul att få fastighetsjätten Heimstaden ansluten till oss som kund där vi genom detta avtal ges möjlighet att i snabb takt hjälpa dem i den hållbara omställningen kring mobilitetslösningar. Deras arbete i upphandlingen har visat på ett genuint engagemang kring hållbarhet vilket är förenligt med vårt sätt att arbeta på, säger Kenneth Falk, medgrundare i OurGreenCar.

Målsättningen är att de boende, i såväl befintliga fastigheter som kommande nybyggnationer, ska få tillgång till elfordon i direkt anslutning till sina hem. Fokus för samarbetet är inledningsvis mobilitetslösningar i nyproduktion. Det ska vara enkelt att leva hållbart och ha möjligheten att promenera eller ta cykeln vid kortare resor, men veta att man har tillgång till en elbil för längre sträckor.

– Jag känner mig väldigt trygg i valet av leverantör då OurGreenCar har gett ett både förtroendeingivande, serviceinriktat och kunnigt bemötande och jag ser fram emot vårt kommande samarbete, fortsätter Helena Löfgren

Kontakta oss

Har du några frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundtjänst

Telefon: +46 (0)10-16 60 555
E-post: support@ourgreencar.se
Kundservice: Frågor och svar

Följ oss

Miljövänliga mobilitetslösningar i en modern stad