ourgreencar_logo tools team car app facebook linkedin footerillustration
2021-10-12 Nyhet

OurGreenCar till Partille Port med Peab, Magnolia och Heimstaden

OurGreenCar etablerar bilpool för ett av Göteborgs största bostadsprojekt - Partille Port. De boende kommer att få tillgång till elbilar och cyklar i direkt anslutning till sitt hem.

Partille Port är ett av Sveriges största bostadsprojekt och ett unikt stadsutvecklingsprojekt i Göteborgsregionen. Stadsdelen ligger i naturnära läge endast femton minuter från centrala Göteborg. Ett eget city tar form med både butiker, restauranger och nöjen.

OurGreenCar kommer att etablera bil -och cykelpool under 3-5 år till över 1000 bostäder, där Peab utvecklar cirka 800 bostäder, och Magnolia utvecklar 230 bostäder som kommer att förvaltas av Heimstaden.  

Partille Port Peab

OurGreenCar erbjuder hållbar mobilitet som tjänst med Sveriges grönaste bilpool, märkt enligt Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. Det gröna företaget vill hjälpa nybyggen och bostadsrättsföreningar att erbjuda sina boende en klimatsmart mobilitetslösning som komplement eller ersättning för det traditionella bilägandet. Det ska vara enkelt att resa hållbart. OurGreenCar är Sveriges grönaste fondonspool enbart med helt eldrivna fordon. Nu ser de fram emot sitt samarbete med Peab och Magnolia för att göra Partille ännu grönare.

Partille Port Magnolia

Mobilitetslösningen för både Peab och Magnolia går av stapeln under 2023 och OurGreenCar ser fram emot att erbjuda Partille Port-borna flexibla med hållbara resor! 

Kontakta oss

Har du några frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundtjänst

Telefon: +46 (0)10-16 60 555
E-post: support@ourgreencar.se
Kundservice: Frågor och svar

Följ oss

Miljövänliga mobilitetslösningar i en modern stad