ourgreencar_logo tools team car app facebook linkedin footerillustration
2021-06-04 Pressrelease

OurGreenCar tar ombord Per Möller, Head of eMobility Nordic på E.ON som ordförande i styrelsen

Redan 2018 etablerades en tät relation med E.ON Energilösningar Sverige AB när OurGreenCar som ett av fem bolag kom med i E.ONs dåvarande startup-accelerator “E.ON Agile”. Den goda relationen mynnade sedan ut i att E.ON investerare i mobilitetsföretaget. Tre år senare tar OurGreenCar in Pär Möller Head of E-Mobility Nordic i styrelsen som ordförande för bolaget.

– Det känns oerhört spännande att få rollen som styrelseordförande i ett så expansivt bolag som OurGreenCar, som gång på gång slagit sig in hos nationella och internationella  bolag och marknader med en bevisligen attraktiv tjänst. Att nu få vara med och påverka resan med en fot i vardera bolag gör att vi nu kan intensifiera vårt samarbete och visioner rörande eMobility och fordonspooler, vilket på många sätt går hand i hand,  säger Pär Möller. 

Per Möller - ordförande i OurGreenCars styrelse

Pers roll på E.ON är som övergripande ansvarig med försäljningen av laddlösningar till privatpersoner, företag och offentlig verksamhet samt att bygga och drifta Danmarks största och ett av Sveriges största publika nät för laddning längs vägen.

Vi är väldigt flexibla och kundfokuserade, och brinner mycket för att hitta den bästa lösningen för kunden, vilket gör att det känns extra kul att få in en person som Pär, som också har en kundfokuserad roll på E.ON. Således infinner det sig en ömsesidig förståelse för hur vi bedriver våra verksamheter, säger Kenneth Falk, medgrundare och säljansvarig på OurGreenCar. 

E.ON och OurGreenCar har idag flertalet gemensamma och kommande projekt där E.ON får ett naturligt inslag när OurGreenCar etablerar bilpooler. Inte minst när kunderna vill ha bilpool, men laddinfrastrukturen inte än finns på plats, och vice versa. 

Pär kommer närmast från positionen som VD för E.ON Biofor AB, biogasproduktion och fordonsgasförsäljning.

Kontakta oss

Har du några frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundtjänst

Telefon: +46 (0)10-16 60 555
E-post: support@ourgreencar.se
Kundservice: Frågor och svar

Följ oss

Miljövänliga mobilitetslösningar i en modern stad