ourgreencar_logo tools team car app facebook linkedin footerillustration

News and pressreleases

Latest news from OurGreenCar. Press releases press images och contact information.

Our news are currently only available in Swedish.

2023-08-21 Pressrelease

OurGreenCar expanderar, ingår ytterligare ramavtal med ledande bostadsutvecklare

OurGreenCar, en ledande leverantör av bildelningstjänster för nyproduktion av bostäder, meddelar att de har ingått ett treårigt ramavtal med byggföretaget JM för att erbjuda hållbara transportalternativ till boende. Detta samarbete kommer att främja delad mobilitet och minska miljöpåverkan inom bostadssektorn.

Read More
2023-06-01 News

Vi söker drift- och supportpersonal

Vi är ett litet men mycket framgångsrikt team inom bildelningsbranschen i Sverige. Vårt företag växer snabbt, och vi söker just nu drift- och supportpersonal för att ansluta sig till vårt team på heltid.

Read More
2023-05-29 Pressrelease

Bonava och OurGreenCar utökar samarbetet om gröna mobilitetstjänster

Bonava och OurGreenCar har tecknat ett ramavtal för elektrifierade fordonspooler. Det rikstäckande avtalet stärker bolagens samarbete och underlättar etableringen av gröna mobilitetslösningar i Bonavas grannskap över hela landet.

Read More
2023-02-13 Pressrelease

Fortis Fastigheter ingår ramavtal för bilpooler med OurGreenCar

Fortis utvecklar ständigt sina fastigheter för ett modernt boende med tydliga hållbarhetsambitioner. Tillsammans med fordonspoolföretaget OurGreenCar, tar Fortis nästa steg för att erbjuda en hållbar mobilitetslösning genom ett treårigt ramavtal.

Read More
2022-12-08 Pressrelease

OurGreenCar utmanar parkeringsbolagen med garagedrift-tjänst

Fordonspoolföretaget OurGreenCar har under knappt fem år framgångsrikt etablerat sig på mobilitetsmarknaden med sina dedikerade bil- och cykelpooler. Bland kunderna hittar man idag närapå samtliga av de största fastighetsutvecklarna i landet, och bolaget har tecknade bilpooler över hela landet, från Malmö till Skellefteå.  Bolagsnamnet till trots har OurGreenCar alltid sörjt för att utveckla verksamheten i vertikalen mobilitet, med inte bara bilar- utan även elcyklar, lådcyklar och elmopeder. 

Read More
2022-10-03 Pressrelease

OurGreenCar upphandlad till Sege Park för närmare 1000 lägenheter

Tio byggherrar och fastighetsbolag har gemensamt tecknat avtal med OurGreenCar som mobilitetsleverantör till nyexploateringsområdet Sege Park i Malmö. Det innebär att boende i närmare 1000 lägenheter kommer kunna utnyttja miljömärkta bil- och cykelpoolslösningar.

Read More
2022-09-29 Pressrelease

Hemsö tecknar avtal med OurGreenCar för studenter i Västerås

Hemsö har ingått avtal med OurGreenCar för ett studentboende i Västerås. Detta är OurGreenCar's första affär med det stora fastighetsbolaget Hemsö.

Read More
2022-09-14 News

OurGreenCar till John Mattsons bilfria boende ”Noden”

Fordonspoolaktören OurGreenCar blev vald till ännu ett bilfritt boende, denna gång för John Mattsons ”Noden”- Stockholms första bilfria flerbostadshus.

Read More
2022-08-12 News

Resona vågar tänka annorlunda och grönt - väljer OurGreenCar

Resona har ingått avtal för bil- och cykelpooler med OurGreenCar för både Järfälla och Lund i pågående nyproduktioner. Detta är ett steg emot mer hållbara nyproduktioner, något Resona arbetar hårt för att efterleva.

Read More
2022-07-01 Pressrelease

OurGreenCar och Eways knyter nära samarbete kring elektrifierade bilpooler

De framgångsrika snabbväxarna OurGreenCar och Eways driver på olika sätt övergången till ett elektrifierat samhälle och nu intensifierar de samarbetet. De räknar med att tillsammans etablera flera hundra helt elektrifierade bilpooler de närmaste åren.

Read More
2022-06-02 Pressrelease

Grön bilpool för Parkering Malmö sänker parkeringsnormen och ökar tillgängligheten

Ökad tillgänglighet, gröna mobilitetslösningar och sänkt parkeringsnorm. Det är vad som möjliggörs i det nybyggda kvarteret Hyllieäng i Malmö när OurGreenCar skriver ramavtal med Parkering Malmö.

Read More
2022-05-19 Pressrelease

4 600 studenter runt om i Norden får tillgång till grön fordonspool

OurGreenCar tecknar ett treårigt, rikstäckande ramavtal för gröna mobilitetslösningar med Studentbostäder i Norden (publ.) (SBS). Först ut bland projekten är studentfastigheterna i Oxie i Malmö. Här får 548 studentbostäder tillgång till en gemensam fordonspool med eldrivna lådcyklar och elbilar.

Read More
2022-02-02 Pressrelease

OurGreenCar och Heimstaden ingår rikstäckande ramavtal

OurGreenCar och Heimstaden har i dagarna tecknat ett rikstäckande ramavtal för de kommande två åren. Redan nu påbörjas arbetet med etablering av gröna fordonspooler för Heimstadens fastigheter.

Read More
2022-01-25 Pressrelease

Lansa tecknar ramavtal om leverans av elbilspool till kommande projekt

Lansa Fastigheter har tecknat ramavtal med OurGreenCar om att företaget ska leverera elbil- och elcykelpool till Lansas fastigheter och projekt.

Read More
2021-10-12 News

OurGreenCar till Partille Port med Peab, Magnolia och Heimstaden

OurGreenCar etablerar bilpool för ett av Göteborgs största bostadsprojekt - Partille Port. De boende kommer att få tillgång till elbilar och cyklar i direkt anslutning till sitt hem.

Read More

Contact us

Do you have any questions? Contact us and we'll help you!

Customer Service

Phone: +46 (0)10-16 60 555
E-mail: support@ourgreencar.se

Follow us

Miljövänliga mobilitetslösningar i en modern stad