ourgreencar_logo tools team car app facebook linkedin footerillustration

Våra fordon

Alla våra fordon har en sak gemensamt, de är alla drivna av el. Inga fossila bränslen, inga hybrider, endast 100% el.

Nedan ser du några exempel på de bilarna som är populära just nu. Hittar du inte det du söker? Lugn! Vi har en bred vagnpark med alla möjliga sorters bilmodeller – och alldeles säkert den elbil just ni är ute efter till er fastighet eller verksamhet!

Renault Zoe

Renault Zoe - 5-sitsig

Detta är en mindre el-bil perfekt för staden. Rolig att köra och lätt att parkera. Trots sin nätta storlek åker 5 personer bekvämt. Så klart 100 % eldrift och ett batteri som hör till de bästa i klassen. Automatväxlad, eco-läge för reducerad energiförbrukning, farthållare / fartbegränsare, navigation mm.

Nissan Leaf

Nissan Leaf - 5-sitsig

Bra acceleration, gott om utrymme. Åk långt och säg farväl till dyra bensinstationer. Detta är ett smart, enkelt och säkert sätt att köra bil på. Nya Nissan Leaf är fullmatad med teknologi som är lätt att använda. En bil som alla kan använda, och som löser de flesta människors behov när det kommer till förflyttning. Den perfekta poolbilen helt enkelt!

Nissan NV200

Nissan E NV-200 Evalia: 7-sitsig

Detta är en kompakt, mångsidig och fullutrustad elbil. Med plats för upp till 7 passagerare är det den idealiska stadsbilen för dig och din familj. Med 100 % eldrift och ett nytt batteri på 40 kWh kommer du både längre och kan lasta mer, men forfarande lika säkert och behagligt som alltid. Ta med hela familjen och svärföräldrarna i en enda bil.

El-lådcyklar

El-lådcyklar

Med en eldriven lastcykel/lådcykel tar du både dig själv, barnen eller lasten enkelt från A till B. Vi kan erbjuda flera olika alternativ baserat på era behov och önskemål.

El-cyklar

El-cyklar

Med en el-cykel tar du dig fram lätt och enkelt både korta och längre sträckor. El-cykeln är det perfekta transportmedlet i staden. Vi kan erbjuda flera olika alternativ baserat på era behov och önskemål.

El-moped

El-moped

Elmoped byggd för att klara hård använd­ning, inget har lämnats åt slumpen och allt är noga utprovat. Valet av komponenter är noga utvalt för att ge optimal prestanda och för att ge hög driftsäkerhet som tar dig upp till 60 km på varje laddning.

Säkert, komfortabelt och tryggt, så som varje färd på en elscooter borde vara.

Kundtjänst

Telefon: +46 (0)10-16 60 555
E-post: support@ourgreencar.se
Kundservice: Frågor och svar

Följ oss

Miljövänliga mobilitetslösningar i en modern stad